Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Dieselkamin Wallas 40 cc Inkl. Fjärrstyrning

Dieselkamin Wallas
40 cc Inkl. Fjärrstyrning

fr.30 990 kr
Välj Färg
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Dieselkaminen Wallas 40CC är en pålitlig värmekälla som håller din stuga varm och bekväm. Perfekt för medelstora och stora stugor.
Varumärke

Beskrivning

Dieselkaminen Wallas 40CC är en pålitlig värmekälla som håller din stuga varm och bekväm. Perfekt för medelstora och stora stugor.
Dieselkaminen Wallas 40CC är en pålitlig värmekälla som säkerställer att din stuga är uppvärmd när du kommer fram. Perfekt för medelstora och stora stugor.

Levereras med Wallas Fjärrstyrning - Kom fram till en varm stuga! Starta kaminen via internet i din smartphone och dator, eller via SMS.

Fördelar med Wallas dieselkamin:
- Producerar torr värme
- Kan fjärrstyras för att säkerställa en varm stuga när du kommer fram
- Mycket låg strömförbrukning
- Säker att använda
- Låga driftskostnader

Glöm problem med tändstickor, tändvätska, fuktiga lakan och immiga fönster. Wallas värmekamin håller fönstren klara och sängarna torra. Med en Wallas kan du vakna upp i en varm och torr stuga. Installationen är enkel och användningen är både enkel och säker. Njut av fördelarna med att komma fram till en varm stuga!

Wallas dieselkamin är en helautomatisk värmekamin som kan anslutas till skorstenen eller direkt genom ytterväggen. Kaminen är lätt att starta, antingen med strömbrytaren eller fjärrstyrningen. Med den steglösa effektstyrningen eller termostaten (inbyggd i fjärrstyrningen) blir det lätt att bibehålla önskad temperatur.

Kaminen brinner med ren blå låga, och tack vare den slutna förbränningskammaren, helt rök- och luktfritt. Det yttre höljet blir inte varmt och barnen kan säkert röra kaminens överdel. Wallas kaminen är ett mycket attraktivt uppvärmningsalternativ.
Den är enkel att installera, använda och säker för alla familjemedlemmar, från de yngsta till de äldsta. Wallas kaminen drivs på diesel eller fotogen, men behöver även driftsström på 12V, från t.ex. en solpanelsanläggning. Om stugan har 230V, behöver man en liten laddare och ett 12V-batteri.

Få 2+1 års garanti på alla Wallas Dieselkaminer. Registrera din kamin inom 3 månader efter inköpet för att få den förlängda garantin.

Egenskaper

VarumärkeWallas
Art.Nr.860268W
FärgGrå, Vit
DriftkällaDiesel/Fotogen
TypDieselkamin
Spänning12 V
Djup31 cm
Höjd73 cm
Max bränsleförbrukning0.4 l/tim
Max Rumstorlek60 - 90 m2
Effekt4000 W
Vikt25 kg
Bredd48 cm