Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00
Mina SidorKundservice
Spegel Venture Home Sebring

Spegel Venture Home
Sebring

Nyhet

fr. 704 kr
Välj Färg
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Möt Sebring – en spegel som inte bara reflekterar din egen unika stil utan också adderar en touch av modern elegans till ditt utrymme. Med sin rektangulära och långsmala design skapar Sebring en distinkt och sofistikerad atmosfär.
Varumärke

Beskrivning

Möt Sebring – en spegel som inte bara reflekterar din egen unika stil utan också adderar en touch av modern elegans till ditt utrymme. Med sin rektangulära och långsmala design skapar Sebring en distinkt och sofistikerad atmosfär.
Spegeln har tillverkats med omsorgsfullt utvalt MDF-material och kommer i en tidlösa färger, vilket gör den till en mångsidig inredningsdetalj som kompletterar olika stilar och inredningskoncept. Den smala profilen gör Sebring perfekt för att passa in i trånga utrymmen eller som en elegant accent längs en vägg.

Sebring är inte bara en spegel, det är en konstnärlig statement-piece som ger rummet en modern touch. Den svarta färgen ger en djup kontrast och skapar en känsla av djärvhet och stilsäkerhet. Den här spegeln är inte bara praktisk för att spegla din egen skönhet, den är också en imponerande dekoration som höjer nivån på din inredning.

Ge ditt utrymme en dos av modern charm och funktion med Sebring. Den rektangulära, långsmala designen och den eleganta svarta färgen gör den till det perfekta valet för dem som söker en spegel som inte bara reflekterar, utan också lyfter fram rummets övergripande estetik.

Skötselråd
Ytor och föremål av glas behöver alltid hanteras med omsorg. Glas är mest ömtåligt från sidorna, så var extra försiktig för att undvika kollisioner där. Undvik att använda verktyg som kan skada ytan.

Vid rengöring, använd en fuktig mjuk trasa och tvål för att torka av ytan. För svårare fläckar, använd glasrengöring eller rengöringsmedel med vinäger.

Egenskaper

VarumärkeVenture Home
Art.Nr.19999-100V
SerieSebring
TypSpegel
AnvändningsområdeInomhus
Djup38.5 cm
Höjd170 cm
Bredd55 cm
FärgSvart, Valnöt, Vitpigmenterad Ek
MaterialGlas, MDF