Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00
Mina SidorKundservice
Sideboard Tenzo Parma

Sideboard Tenzo
Parma

Nyhet

fr.9 399 kr
Välj Färg
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 149 kr

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Enfärgad sideboard med rundade fronter och utskärning upptill. Unicolour-design: Sideboardet är enfärgat, från topp till botten med matchande ben som ger ett rent utseende.
Varumärke

Beskrivning

Enfärgad sideboard med rundade fronter och utskärning upptill. Unicolour-design: Sideboardet är enfärgat, från topp till botten med matchande ben som ger ett rent utseende.
Enkel förvaring: Med tre självstängande dörrar får du diskret förvaring för alla saker du behöver i vardagsrummet eller matplatsen. På insidan finns sex hyllplan, varav tre är justerbara, som ger flexibilitet för att rymma porslin, linne, spel etc.

Enkel åtkomst: Överdelen har en designad utskärning som gör det enkelt att komma åt och öppna dörrarna.

Detta moderna och eleganta sideboard ingår i Parma-kollektionen, designad av Olivier Toulouse. Den är omsorgsfullt designad för alla moderna hem och passar i såväl vardagsrummet som matsalen.

Tillverkad i Sverige av Tenzo.

Parma är en helt enfärgad, samtida kollektion designad för det moderna hemmet. Den mångsidiga kollektionen erbjuder gott om förvaring samtidigt som den tillför både elegans och mjukhet till ditt hem. Benen matchar färgen på resten av möbeln, vilket skapar ett rent och sammanhängande utseende som är behagligt för ögat. Känslan blir en sömlös, enfärgad finish. De runda kanterna framtill och böjda benen ger en känsla av mjukhet medan dörrarna utan handtag ger dig en elegant möbel som lätt hittar sin plats i alla inredningar. Olivier Toulouse har designat det originella utskurna handtaget på toppskivan med användbarhet och enkelhet i åtanke.

- Tillverkad av lackad MDF och Spånskiva.
- Top och dörrar 19mm mdf, sidor och mittsida 19mm spånskiva och hyllor 16mmspånskiva.
- Ben av lackad metall. färg följer möbeln
- Tippskydd är inkluderat

Egenskaper

VarumärkeTenzo
Art.Nr.9006323026T
FärgBlå, Brun, Grön
MaterialMDF/Spånskiva
TypSideboard
SerieParma
Djup430 mm
Höjd830 mm
Bredd1640 mm