Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Diskmaskin Bosch SMU6ZC Serie 6

Diskmaskin Bosch
SMU6ZC Serie 6

fr.9 490 kr
Välj Färg
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

En diskmaskin som diskar perfekt och torkar perfekt med Zeolith.
Varumärke

Beskrivning

En diskmaskin som diskar perfekt och torkar perfekt med Zeolith.
Funktioner
- PerfectDry: utmärkta torkresultat med låg energiförbrukning – även för disk som är svår att få torr
- Bekräftad hygiennivå för Eco 50 °C och högre nivåer med programmen Intensive 70 °C och Machine Care
- Flex korgar: flexibel och praktisk lösning för enkel ilastning
- Silence Pro: en extremt tyst diskmaskin med ljudnivån 40 dB
- Home Connect: Trådlös fjärrstyrning av hushållets apparater via smartphone eller surfplatta

Fantastisk Zeolith!
Diskmaskin för allra bästa torkresultat och med flexibla och praktiska lösningar för att få plats med alla typer av disk. Utmärkta torkresultat med låg energiförbrukning. När du tömmer diskmaskinen kan viss disk – särskilt plastföremål – fortfarande vara blöt. Med PerfectDry-diskmaskiner får du utmärkta torkresultat med hjälp av zeolith – en naturlig mineral. Zeolithen använder fukten från diskcykeln och släpper ut den som varm, torr luft under torkcykeln. PerfectDry har låg energiförbrukning och ger dig ren disk som är torr och redo att ställas in i skåpen.

Bekräftat hygieniska resultat
Virus, såsom corona eller influensa, elimineras effektivt i Eco 50 °C, vilket testats av Institutet för integrerad hygien och virologi (hygienklass 1). Betydligt högre hygiennivåer kan uppnås med program med högre temperaturer, eftersom det är effektivare mot mer motståndskraftiga virus, inklusive höljebärande och icke-höljebärande virus. Detta har bekräftats för Intensive 70 °C och underhållscykeln Machine Care (hygienklass 3).

VarioDrawer: nu är din diskmaskin ännu mer flexibel
Ibland kan du inte få plats med det du behöver i din diskmaskin på grund av dess oflexibilitet. Den utdragbara VarioDrawer-toppkorgen ger en tredje lastningsnivå som löser det problemet. Den är perfekt för bestick och mindre köksredskap, till exempel vispar och slevar. Till och med espressokoppar får plats. Lastningen är mer flexibel och det skapas mer utrymme invändigt eftersom toppkorgen ersätter bestickkorgen i underkorgen, och istället skapas plats för 14 kuvert i en 60 cm-diskmaskin och 10 kuvert i en 45 cm-diskmaskin. Som ett resultat kommer din diskmaskin att tillåta mer flexibel och bekväm lastning.

Justerbar i höjdled upp till 5 cm på 3 nivåer, även om den översta korgen är fullastad
Tack vare RackMatic-systemet kan du enkelt justera den översta korgen upp till 5 cm, även när den är fullastad. Det betyder fler möjligheter och maximal flexibilitet. Extremt tyst maskindiskning. Behöver du lite extra lugn och ro i ditt kök? Diskmaskinen Silence Pro 40 dB är tyst som en viskning och gör ditt kök till en välkomnande plats.

Dina hushållsapparater förstår dig
Med Home Connect kan du njuta av friheten du får med dina anslutna hushållsapparater. Dra fördel av HomeConnects samarbetsnätverk och låt dig inspireras av dina WiFi-anslutna produkter.

Diskmaskinen som håller dig uppdaterad
Om du vill kan du få push-aviseringar i din mobil så att du alltid har all aktuell information. I din Home Connect-app hittar du aktuell programstatus för diskmaskinen och du har tillgång till all information.

Ladda ner program som passar väl in i din vardag
Ibland när du använder din diskmaskin kan det hända att programmen inte passar dina individuella behov. Boschs diskmaskiner med programnedladdning ger dig möjlighet att ladda ner ytterligare program via Home Connect-appen. Med programnedladdning får du utmärkta diskresultat tack vare program som passar dina specifika behov.

Smart programval
Hur vet man vilket program man ska använda när man kör diskmaskinen? Programassistenten gör det enkelt. Svara bara på några frågor i Home Connect-appen om vilken typ av disk det är, hur smutsig den är och dina personliga preferenser kring energisparande, torrhetsgrad, tid och ljudnivå, så rekommenderar systemet rätt program. Tryck sen på start och se fram emot riktigt ren disk med minsta möjliga ansträngning.

Egenskaper

VarumärkeBosch
Art.Nr.74468B
FärgRostfri, Vit
UtförandeIntegrerad
EnergieffektivitetB
BelysningJa
TypDiskmaskin
Kabellängd1.75 m
Djup573 mm
DisplayJa
Höjd815 mm
Bullernivå40 dB(A)
Antal Kuvert14
Antal Program6
Bredd598 mm
WiFiJa
Tillverkarens Art.Nr.SMU6ZCS10S, SMU6ZCW10S
Vikt47,119, 47,151 kg