Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Grässklippare Cub Cadet LM3 CRC46S

Grässklippare Cub Cadet
LM3 CRC46S

Nyhet

6 295 kr

Se priset!

Grässklippare Cub Cadet LM3 CRC46S

LM3 CRC46S

6 295 kr
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-3 veckor.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Gräsklippare Cub Cadet LM3 CRC46S är en imponerande självgående uppsamlargräsklippare som tar din gräsklippning till nästa nivå. Med sin mångsidighet och kraftfulla prestanda är den en pålitlig partner för din trädgårdsskötsel.
Varumärke

Beskrivning

Gräsklippare Cub Cadet LM3 CRC46S är en imponerande självgående uppsamlargräsklippare som tar din gräsklippning till nästa nivå. Med sin mångsidighet och kraftfulla prestanda är den en pålitlig partner för din trädgårdsskötsel.
Den levereras med en imponerande 4-i-1 funktion, vilket innebär att den kan utföra bioklippning (mulching), uppsamling, sid- och bakutkast. Oavsett dina preferenser eller trädgårdens behov kan du enkelt anpassa klippningsmetoden för bästa resultat.

Cub Cadet LM3 CRC46S är utrustad med en robust Cub Cadet OHV 45-motor som levererar kraft och pålitlig drivning på de stora bakhjulen. Med kullager både fram och bak på hjulen får du smidig och jämn förflyttning över din gräsmatta, även i terräng med olika nivåer.

Att justera klipphöjden är enkelt med den centrala spaken, vilket ger dig möjlighet att välja mellan klipphöjder från 28 mm till 92 mm. Oavsett om du föredrar en kortare eller längre klippning kan du enkelt anpassa inställningarna för att uppnå önskat resultat.

Chassit är tillverkat i hållbart stål och är utrustat med ett integrerat rengöringssystem. Med en snabbkoppling för vattenslangen kan du enkelt rengöra klippkåpan utan att behöva luta gräsklipparen och riskera läckande bensin. Detta sparar inte bara tid utan gör också rengöringen enklare och mer bekväm.

Även om din trädgård är kuperad eller krävande är det inga problem för Cub Cadet LM3 CRC46S. Dess stora bakhjul gör den lätt att manövrera även på ojämn terräng. Med en uppsamlingskapacitet på 60 liter kan du njuta av längre perioder av gräsklippning innan du behöver tömma uppsamlaren.

Under hösten kommer Cub Cadet LM3 CRC46S verkligen till sin rätt som en städmaskin. Med dess effektiva uppsamlingssystem kan den enkelt ta hand om löven som faller från träden, vilket gör din gräsmatta ren och prydlig utan krångel.

Det imponerande My Speed-drivsystemet anpassar sig automatiskt efter din gångstil. När du trycker handtaget framåt ökar hastigheten, och när du går långsammare saktar klipparen ner. Stannar du helt, stannar även klipparen. Detta ger en bekväm och effektiv gräsklippningsupplevelse där klipparens hastighet alltid anpassas efter dig. Med Cub Cadet LM3 CRC46S får du inte bara en gräsklippare, du får en partner som gör trädgårdsskötsel till en fröjd.

Specifikationer:
Rekommenderad area: 750 m2/h
Hölje/ram: Stål
Klippbredd: 46 cm
Klippningsalternativ: 4-i-1
Klipphöjdsjustering: 6 positioner/center
Klipphöjd: 28-92 mm
Uppsamling: Standard - kapacitet 60L
Mulching-kit standard
Sidoutkast standard
Bakre utkast utan uppsamlingspåse: Standard

Egenskaper

VarumärkeCub Cadet
Art.Nr.12DBTVSC603
Klipphöjd2,8-9,2 cm
DriftkällaBensin
TypGräsklippare
Uppsamlare60 l
Klippbredd46 cm
Effekt2,1 kW
EAN-nr4008423877045